SCHADEGEVALLEN

ONDERSTEUNING

Niemand verwacht ooit het slachtoffer te worden van storm, water of brandschade. Wanneer dit gebeurt is het een hele uitdaging om alle noodzakelijke info te vergaren voor uw verzekeringsagent. Ook hier bieden wij u ondersteuning om zo snel mogelijk de geleden schade op te meten en te herstellen.

Heeft u enkel een prijsbestek nodig voor uw verzekeraar en wenst u de herstellingen zelf uit te voeren? Ook hiervoor kunt u beroep doen op Altera Vita. Wij komen ter plaatse om de geleden schade op te nemen en een correct prijsbestek aansluitend te bezorgen. Er wordt enkel een beperkte kost aangerekend voor het opmaken van het bestek. 

Wenst u aansluitend toch de werken te laten inplannen en uitvoeren? Met het reeds ontvangen prijsbestek verzorgen wij de werken zoals op de offerte staan omschreven binnen het vooropgestelde budget. De beperkte kost die aangerekend was voor het opmaken van het bestek, wordt in mindering gebracht op de eindsom.

Bel ons om een prijsbestek te ontvangen die alle werken bundelt voor de noodzakelijke herstellingswerken. U kan bij ons terecht voor alle herstellingswerken binnen de woning met uitzondering van funderingen en draagconstructies.

 

Maak een afspraak

Heb je zelf ondersteuning nodig of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Contacteer ons, en maak een afspraak met Wim of Stijn via onze contactgegevens. Dan helpen we graag verder waar nodig.